Jowa logo

Service JOWA Romania


Sistem Alarma Santina JOWA Seaguard

Sistemul Alarma Santina JOWA Seaguard 15ppm este conceput sa asigure monitorizarea reziduurilor din separatorul santinei in conformitate cu Standardul IMO MEPC 107(49).

Sistem de Monitorizare a Scurgerilor de Ulei ODME 2005

Sistemul de Monitorizare a Scurgerilor de Ulei ODME 2005 este conceput in conformitate cu cerintele sistemelor de a 3-a generatie, in conformitate cu rezolutia IMO MEPC 108(49).

ODME-2005-Bio-Fuel-Oil-Discharge-Monitor

Separator de Reziduuri Uleioase 3 SEP

Separatorul de Reziduuri Uleioase 3 SEP reprezinta un sistem de separare a reziduurilor din santina in doua etape ce foloseste diverse metode (diferenta de densitate, placi de coagulate, filtre) pentru a separa si indeparta uleiurile libere si emulsionate. Dispozitivul este disponibil in cinci variante diferite, cu debite de 0,5 m3/h, 1,0 m3/h, 2,5 m3/h, 5,0 m3/h si 10,0 m3/h. Constructia este optimizata astfel incat sa reduca la maxim suprafata la sol a dispozitivului. Varianta de 1,0 m3/l din imaginea alaturata are o suprafata la sol de doar 950x760 mm.

3SEP-Oily-Water-Separator

Sterilizator cu Ultraviolete

Acest dispozitiv este echipat cu lampi cu raze ultarviolete de joasa presiune, actionate de limitatoare de curent de inalta frecventa pentru a asigura o functionare eficienta si un consum redus. Procesul de sterilizare este controlat prin intermediul microprocesorului alimentat cu date de la senzorul de ultraviolete. Sistemul inteligent de monitorizare a lampilor anunta utilizatorul despre orice defectiune a acestora, indicand locatia exacta a lampii nefunctionale.

UV-Steriliser

Sterilizator cu Ioni de Argint

Sterilizarea apei potabile cu ioni de Argint reprezinta o metoda veche adoptata in mod frecvent in diferite parti ale lumii. De fapt, acesta metoda isi are originea in antichitate.

AG-Silver-ION-Sterliser

Filtre de Apa Dulce

JOWA F/2
Filtru de reminelarizare si ajustare a pH-ului pentru sistemele de apa potabila dotate cu generatoare de apa dulce.
JOWA F/R
Filtru cu nisip pentru indepartarea particulelor solide in majoritatea sistemelor de apa potabila.
JOWA F/L
Filtru de declorinare cu carbune activ pentru imbunatatirea gustului si mirosului in sistemele de apa dulce.

fresh-water-filter

Hidrofoare si Boilere

JOWA produce o gama larga de hidrofoare, sau dispozitive de creare a presiunii, pentru industria maritima. Vase sub presiune, pompe de circulatie si alte dispozitive pot fi livrate separat sau incorporate in dispozitive complete ce contin pompe, tablouri de comanda, tubulatura si valve. Vasele sub presiune sunt confectionate din otel inoxidabil 316L.

hydrophore-and-calorifier

Dispozitiv de Dezemulsionare

Dispozitivul de Dezemulsionare JOWA este destinat separarii emulsiilor din apa, reusind recuperarea a pana la 80% apa din masa de lichid. Apa tratata este folosita pentru alimentarea separatorului de apa de santina MEPC 107(49) iar reziduurile sunt pompate in tancul de reziduuri concentrate.

EBU-Emulsion-Breaking-Unit

Sistem de apa potabila

Sistemele de Apa Potabila JOWA sunt special concepute pentru industria maritima. Ele contin toate echipamentele necesare pentru asigurarea apei potabile si a apei calde menajere, cum ar fi:

  • Boilere
  • Hidrofoare
  • Filtre pentru diverse aplicatii
  • Pompe pentru presurizare si circularea apei calde
  • Sterilizatoare cu Ultraviolete, Sterilizatoare cu Ioni de Argint sau Clorinare
  • Panouri de Control

JOWA-FWU-Fresh-Water-Unit

Sistem de Dozare si Clorinare

Sistemul de Dozare si Clorinare este destinat dozarii unei substante specifice in rezervoarele de apa. Substanta in cauza poate fi Clor in cazul apei dulci, inhibitori de coroziune in apa de racire a motoarelor, elemente de ajustare a pH-ului in apa potabila, etc.

JOWA-dosing-unit

JOWA DPS - Sistem de Control al Deversarilor

Sistemul de control al deversarilor permite monitorizarea si controlul deversarilor lichidelor din santina pentru a evita orice deversare accidentala de reziduuri uleioase. Datele de functionare sunt salvate automat si pot fi copiate sau printate, permitand operatorului un control total asupra operatiunilor de deversare.

JOWA-Discharge-Protection-System